Saturday, April 9, 2016

PARA PEMINAT HAPPY CALL COOKWARE SET PERLU LIHAT INI!!!

Assalamualaikum...

Entry kali ini, saya ingin kongsikan berita baik buat cik puan cik puan yang dah lama duk ushar produk penapis air coway..yang sememangnya minat memasak..perlu amik perhatian dengan promosi SUPER DUPER BEST ini...


Di bulan April ini, Coway Malaysia menawarkan set alatan memasak HAPPY CALL atau HAPPY CALL Diamond pan sahaja untuk setiap pembelian atau sewa beli produk penapis air / udara Coway.



Best nyaaa..mesti cik puan diluar sana tak ssabar nak tahu detail promosi ini kan..



Jarang sekali Coway adakan promosi seumpama ini.

Detailnya seperti di bawah:



 Dengar-dengarkan..HAPPY CALL cookware set ni memang ramai peminatnya especially yang suka memasak. Produk yang berkualiti tinggi dan harga pun boleh tahan juge mahalnya.



Tapi jangan risau..dengan Promosi Coway bulan April ini, cik puan boleh dapat PERCUMA dengan setiap pembelian produk penapis air atau penapis udara coway.




Seperti yang rata-rata dah tahu.. coway ada 2 cara utama untuk dapatkan produk samada penapis air coway, penapis udara coway atau lain-lain produk.

Yang belum tahu boleh klik di sini. 

Sekiranya Cik Puan membuat pembelian terus mana-mana produk penapis air Coway (kecuali model Inception) atau penapis udara Coway,
Cik Puan boleh memiliki HappyCall Cookware Set secara PERCUMA (selagi stok masih ada)
Hubungi kami untuk pengesahan di 0149212521.

Sekiranya Cik Puan membuat pembelian secara sewa beli mana-mana produk penapis air Coway (kecuali model Inception) atau penapis udara Coway,
Cik Puan boleh memiliki HappyCall Diamond Pan (28cm) secara PERCUMA (selagi stok masih ada)
Hubungi kami untuk pengesahan di 0149212521.

Menarik bukan?? 

Apapun, jika Cik Puan masih belum jelas dengan promosi ini, biar kami bantu cik puan.
Cik Puan hanya perlu isi detail di link ini --> http://www.promosicoway.com/tagpromosi-coway-2016/ . Dan kami akan hubungi Cik Puan kembali dengan kadar segera.

Terima kasih.