Friday, July 13, 2018

COWAY NAK BAWAK JALAN-JALAN KAT EUROPE?

Sebut Europe, mesti ramai yang mengidam nak jelajah pergi sana kan. Iyer ler, mana tak nya especially buat mereka yang suka travel ke negara-negara luar. Negara-negara di Eropah ni mostly memang cantek yang amat dari segi view dan keunikan bangunan-bangunan lama yang memukau. Ramai yang sanggup spend duit untuk pergi menjelajah ke benua Eropah dari satu negara ke negara lain.

Haaa.. posting kali ni sajalaa nak share yang syarikat Coway Malaysia ada offer FREE & Fully Sponsored Trip ke 3 buah negara Eropah serentak. FUHHHHH.. kus semangat mendengarnya!

Betul!!! Ini bukan omongan kosong tau..!!! Segala kos perbelanjaan untuk transport, penginapan dan makan-makan ditanggung oleh Coway Malaysia Sdn Bhd yang dah 12 tahun bertapak kukuh kat Malaysia ni. Fuhhhhh..!!!

Untuk siapakah tawaran ini???
Jawapannya adalah untuk geng-geng jurujual penapis produk Coway yang nama formal jawatannya adalah Authorized Coway Health Planner yang komited secara FULL TIME sahaja.

WOW!!!! Bestnyaaaa...! Untungnya mereka. Dah la kerja ngan Coway, ada peluang melancong ke luar negara secara PERCUMA pula. Dua kali setahun pulak tu! Untung ... untung sungguh. Bila dah qualify, pergi melancong bukan untuk kerja atau seminar atau apa yang related ngan kerja, tapi 200% pergi makan angin, jalan-jalan, cuti mata, shopping handbag (ehhhhh.. :D) dan nikmati view yang sungguh canteks.

So kali ini, Coway dah decide nak spend bawak jalan-jalan geng jurujual Coway ni ke kota Paris, Brussels dan Amsterdam serentak 3 buah negara. Tempoh kelayakan untuk trip ini adalah bermula July 2018 hingga December 2018. Dan jangkaan bulan fly ke Eropah adalah awal tahun 2019 tahun depan. FUHHHH LAGI...!!!!! Jom layan gambar jap. Berangan dulu tak salah kannnnn..???

KOTA PARIS




KOTA BRUSSELS




KOTA AMSTERDAM



So, kepada sesiapa yang memang kaki jalan, suka melancong, suka melancong FREE.. meh hellow hellow saya untuk ketahui macam mana nak layakkan diri ke trip 5 bintang dari Coway Malaysia ini.

Saya boleh dihubungi di 0149212521 atau terus wassap ke SINI. 
Kena laju-laju contact sebelum 20 July 2018 sahaja.


Mungkin ANDA antara ratusan yang layak sertai GRAND TRIP dari Coway ini.
















Monday, June 25, 2018

COWAY LUCY ICE MAKER (PRODUK TERBARU DARI COWAY)


MEMPERKENALKAN PRODUK TERBARU DARI COWAY MALAYSIA, LUCY!!!!!

CHPI-620L
Lucy merupakan sebuah mesin penulen air minum yang dilengkapi dengan ciri terbaru iaitu dapat menghasilkan ketulan ais yang sangat canggih.

Dengan rekabentuk eksklusif, Lucy pastinya dapat menambat hati rakyat Malaysia yang perlukan air minuman 3 suhu yang dilengkapi dengan fungsi penghasilan ketulan ais berkapasiti 1 kg.

Mesin penulen air minum Coway Lucy ini berkapasiti 7.5 liter air (Suhu bilik: 3.5 liter, Sejuk: 2.5 liter dan Panas: 1.5 liter)

Harga Pasaran: RM 7400 (Outright / Beli terus), RM 190 sebulan (Rental / Sewa Beli)


5 SEBAB PERLU ADA MESIN AIR COWAY DI RUMAH.

1. Seluruh keluarga dapat minum air bersih dan tulen bebas karat, klorin, logam berat dan bahan tak perlu dalam air paip kita.

2. Kerja kita, ibu kita dan seluruh keluarga kita jadi lebih mudah kerana dah tak perlu masak air, angkut air, isi-isi air minum dalam bekas yang banyak.

3. Faktor keselamatan, mesin ini jauh lebih selamat daripada penggunaan cerek atas dapur gas, penggunaan termos dan perlu refill air (risau air kering boleh meletop tauu- nauzubillah)

4. Faktor penjimatan, jimat masa, jimat tenaga dan jimat bil letrik instead of pakai cerek letrik yang lagi buatkan bil letrik kita tinggi..

5. Paling utama, Coway produk R&D centre.. mematuhu standard tempatan dan antarabangsa dan yang paling penting produk penapis air coway mendapat pengiktirafan halal Jakim utk setiap daripada filter yang digunakan untuk penapisan air. Gunakan tanpa was was ☺


Hubungi laju2 http://www.wasap.my/+60149212521 atau Call Terus 0149212521.


Sunday, June 3, 2018

SENARAI HARGA BARU PRODUK COWAY DI MALAYSIA

Assalamualaikum 
Salam Sejahtera

Bertemu kembali kita dalam entry kali ini yang mana keadaan sudah sedikit berbeza selepas berlakunya pertukaran kerajaan baru. Waah apa yang menarik dengan manifesto kerajaan baru setelah berakhirnya Pilihanraya Umum ke 14 pada 9 May 2018 yang lalu.

Dipendekkan story, antara perkara penting yang ditunggu-tunggu oleh hampir semua rakyat Malaysia adalah dengan memansuhkan GST 6% yang dikenakan sejak 1 April 2015. Ramai sangat terkesan dengan kewujudan GST ni. Harga barangan jadi makin tinggi dengan bertambahnya 6% tersebut.

Makanya bermula 1 Jun 2018, Kerajaan baru telah mengumumkan pemansuhan GST 6% kepada 0%. Waah berita gembira yang amat. Dan bagi kami yang berada di platform Coway ternanti-nanti kejutan dari pihak management Coway Malaysia. Finally pihak Coway mengeluarkan harga baru seluruh produk Coway yang dipasarkan di Malaysia baik untuk harga belian terus mahupun harga sewa beli. Begitu juga harga pakej servis pun berkurang juga.

Berikut adalah kategori produk Coway dan harga baru yang berkuatkuasa mulai 1 Jun 2018.



💙
Penapis Air / Water Purifier
Floor standing type;
🍄Core (Hot, Cold, Room; 21.1 lt) 
🍄Harry (Hot, Cold, Room; 11 lt)

Table top type;
🍄Inception (Drinking + Alkaline Water)
🍄Villaem (Hot, Cold, Room; 11.3 lt)
🍄Petit (Hot, Cold, Room; 6.5 lt)
🍄Neo (Hot, Cold, Room; 5.8 lt)
🍄Ferry (Room only; 3.5 lt)






💚
Penapis Udara / Air Purifier
🌸Tuba 
🌸Lombok II
🌸Indicator
🌸Storm

❤
Penapis Luar Rumah / Outdoor Filter
🍀Bamboo

💜
Bathroom Appliances
🌺SPA Water Softener
🌺Bidet

💕
Juicer
🍎Prism














Sunday, April 1, 2018

PROMOSI COMBO COWAY SUPER JIMAT JARANG BERLAKU

APA ADA PADA PROMO VILLASTORM 187

😱    Penjimatan berganda
😱   Complete protection untuk whole family
😱   CTOS Score fail pun kompem approve
😱   Hanya untuk rental scheme
😱   Limited time ONLY

Selamat Sejahtera kawan-kawan,
Sedikit sharing pagi berkenaan PROMOSI TERKINI dari Coway yang jarang-jarang terjadi.

Kali ni melibatkan 2 produk serentak iaitu utk produk penapisan air minum dan penapisan udara dalam rumah. Air dan udara ni kan asas kehidupan. Kiranya 2-2 protected la kan..
Promosi VillaStorm ni hanya valid pada bulan JULY 2018 sahaja.

Bagaimana penjimatan berlaku???
Jom kita lihat dan kira jumlah asal yang perlu dibayar oleh pelanggan bila amik 2 produk,

Rental produk ada RPF iaitu RM200 per unit.

Villaem —> 200 + 118 = RM 318
Storm —-> 200 + 90 = RM 290

Promo sebelum ni, RPF waived means,
Villaem + Storm
118 + 90 = RM 208 (harga baru dengan zero GST)


Namun KINI !!!! 😱😱
VillaStorm —-> RM 187 
JIMAT LAGI RM 21 setiap bulan.


Kalau setahun dah jimat;
RM 21 x 12 bulan = RM 252 😍😍
Banyak tuuuu😱😱



So,  kenapa  perlu grab PROMO VILLASTORM ni. 


Keperluan Air Bersih dan Tulen;
Seperti yang kita tahu, air paip kita dah sah sah mengandungi karat dan klorin yang sangat merbahaya untuk tubuh kita. Sesetengah tempat proven dijumpai bahan metal ion seperti arsenic, mercury, plumbum dan sebagainya.. fuhh. Minta dijauhkan bila kita dah tahu dan kita masih membiarkan diri kita, keluarga kita, anak-anak kita minum air yang tak bertapis.
Haaa.. kalau ada yang ada claim mereka dah pakai brand lain, beri soalan ringkas “servis berjadual selepas jualan ada tak..?”
Bila dah pakai penapis air, sangat perlu adanya servis selepas jualan.
Kalau kompem tak ada, memang harus ada Penapis Air Coway.

Keperluan udara bersih dan segar;
Ramai yang tersalah faham duk ingat udara dalam rumah lagi OK dan bersih berbanding luar rumah. NO!!! Terbalik sebenarnya. Udara dalam rumah especially yang asik tertutup tu lah lebih bahaya berbanding udara luar rumah. Kita tak sedar bahawa banyaknya partikal dan anasir berterbangan halus dalam udara yang sebenarnya penyumbang utama pada sakit2 seperti demam, batuk, selsema, asma, lelah dan sebagainya.
Dengan adanya alat penapis udara ini, sedikit sebanyak boleh membantu mengurangkan kesan pencemaran udara dalam rumah.



GRAB PELUANG PENJIMATAN INI DENGAN MENGHUBUNGI 0149212521.

Tuesday, February 27, 2018

MENJANA PENDAPATAN BERSAMA PLATFORM COWAY CSTEAM


Salam Satu Malaysia!

Tiada apa yang nak disorokkan, boleh baca sampai habis. Agak panjang.
Tahun 2018 semakin mencabar. Yang duduk diam pasti tenggelam. Dalam usaha menambah pendapatan, kita perlu berkolaborasi untuk lebih ke depan.
Kami jemput anda untuk lihat sendiri bagaimana anda boleh memaksimumkan kuasa kolaborasi dengan;

🌸 e Teknik pemasaran dan jualan terkini dan terbukti, bukan teknik ‘cuba-cuba’.
🌸 B Bangunkan empayar jualan yang ‘futureproof’.
🌸 S Skim bayaran komisen yang betul.
🌸 P Produk yang betul.
🌸 M Mentor yang betul.
🌸 T Teknik yang betul.
🌸 K Komuniti yang betul.

Jika anda mengharapkan 100 cara, mengharapkan bisnes yang perlu modal, tidak perlu datang. Sebab kami hanya dedahkan sedikit rahsia asas membangunkan empayar jualan anda tanpa menyimpan stok produk langsung.

Bayaran? Kami tidak mahu duit anda. Kami mencari rakan pasukan yang betul, biar kami yang tanggung kos dewan hotel, kos makan minum di hotel dan kos masa semua pasukan penyelenggara dan penceramah.

Pasukan kami ada 12 tahun pengalaman bertahan di platform yang sama. Ini bukan program ‘feel good’. Anda mungkin perlu ubah jadual anda untuk terima jemputan ini, kami faham.
Setakat ‘berfikir’ sahaja tidak cukup. Terus sahkan kehadiran dan hadir dengan minda terbuka.

Ya! Bukan semua yang hadir akan ke peringkat seterusnya. Sanggup kerja keras? Mungkin ANDA yang relevan kami cari.

Bajet kami untuk sesi penerangan ini sangat terhad.

Hubungi #CSTeam dengan segera melalui saya - - > 0149212521


Empowered by #CSTeam since 2007