Friday, June 2, 2017

PENAPIS AIR COWAY BUAT IBU


❤️   H  Hasrat di hati nak hadiahkan Ibuku sebuah mesin penapis air Coway!
Moga terlaksana kali ini.
Ameenn

RM 95 sebulan jer pun...
Sangat menjimatkan untuk Ibu dapat air minum bersih dan tulen.

Ibu tak perlu lagi...
Masak air guna dapur gas atau cerek letrik.
Kesian ibu!
Ibu tak perlu lagi...
Isi-isi air dalam botol atau bekas dispenser.
Buatnya tutup tak rapat.. masuk serangga..
Kesian ibu...
Ibu tak perlu lagi...
Angkat air ke sana ke mari semata-mata nak sediakan air minum untuk ayah.
Ibu tak perlu lagi...
Risau minum air masak direct air paip yang sah2 kurang terjamin kebersihannya.
Kesiannn ibu.

Bantu ibu kita dengan penuh kasih sayang.
Anda cuma perlu klikwww.wasap.my/+0107609242 untuk Che Lias bantu anda uruskan order unit penapis air lengkap dengan 3 suhu air untuk ibu tercinta!!

Layari --> www.findsarenaforcoway.blogspot.my

#kasihIbu
#ibutersayang
#penapisaircoway
#hadiahuntukibu
#specialformom

----------------🌟🌟🌟🌟🌟---------------
Berhasrat nak jadi sebahagian dari keluarga Coway Sales Team..?
Hubungi --> 0107609242 / 014.9212521
#CowayCareerwithSarena
#amwithcoway

Friday, May 19, 2017

PROMO TERBARU PENAPIS AIR COWAY

KEMPEN TAK PERLU JERANG AIR MASA BERSAHUR
(Teristimewa buat ibu ayah dikampung)
😘😘

Lebih Berbaloi (21.1 liter)
Pilih Core, Hanya RM 190 permulaan
(Bulanan RM 140 shj)



Lebih Nilai! (11.3 liter)
Pilih Villaem, Hanya RM 175 permulaan
(Bulanan RM 125 shj)


Lebih Jimat! (5.8 liter)
Pilih Neo, Hanya RM 195 permulaan
(Bulanan RM 95 shj)



Exclusive *PREMIUM PRODUCT*
Hybrid 2 in 1 drinking water machine
Drinking water + Alkaline ionised
Pilih Inception,Hanya RM 395 permulaan
(Bulanan RM 195)

Senarai Penapis Air Coway --> MUDAH, JIMAT, BERBALOI BALOIIIII 



Apapun pilihan anda..
Hubungi terus kami di 0107609242 untuk tempah unit anda hari ni.
*Promosi Terbaik*
Pasti untuk anda!!!
Klik 👉🏻👉🏻 www.wasap.my/+60107609242 utk respon pantas 😊😊

LAGI KISAH DI SOUTHLAND NEW ZEALAND : COWAY AGENT BER~SKYDIVING

Bismillahirrahmaanirrahim.


Sebelum ambo nak sharing link the most excitement activity in Queenstown NZ iaitu skydriving.. izinkan saya buat flash back throwback skit yaa..







Ini Che Lias encik suami saya :) , atau nama penuh dia ELIAS BIN MOHAMAD. Dan saya SARENA BINTI MOHAMAD. Nama ayah kami sama kan..? Hehehe kebetulan yang memudah cara kadang2 tuu.. Hai laaahhh... seronok betul dia dapat ber skydiving bersama geng2 Coway CSTeam pada bulan April yang lalu.

Lain2 gambo trip kami ke Southland, New Zealand boleh KLIK SINI


haillaahhh...perasaan seronok boleh rasa sampai hari ni. Haaa..bawah ni antara lokasi sempat kami lawati.. suwiitt takk.. hahahah..



Ini keluarga kecil kami, masa melawat masjid kristal di Terengganu.





Kami dikurniakan 3 orang anak yang kesemuanya boboboy!!! alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi atas nikmat rezeki yang melimpah ruah buat keluarga kami walaupun pada awalnya ribut taufan melanda berselang seli ngan nikmat rezeki yang tidak putus2 dari Ilahi.



Okes...nak flashback lagi.. tapi to be continued yaaa.. :)

Layan gambar ni dulu kay 




:
:
:
:
:

haaaaa..nindiaaa...

Selamat menonton yaa.. 

Ambo tengok ambo yang berdebar terlebiihhhh :D

chop chop... nak coway carik kami tauuuu..
Nak jadi part of Coway #CSTeam Family pun carik kami gak tauuuu!!!
0107609242 / 0149212521

PROMOSI TERKINI COWAY 2017 YANG LAGI WOW!!!

Assalamualaikum semua..buat apa tu.. kat sini saya nak ber sharing skit info2 penting dan berguna buat semua yang sudi nak menyinggah blog saya ni..

Pertamanya, ada yang perasan gambar kat bawah ni....

"FROM GOLD TO PLATINUM"

Tudiaaa... Produk Water Purifier Coway sekali lagi mendapat pengiktirafan untuk kategori TRUSTED BRAND : PLATINUM. Fuhh ini satu pengiktirafan TERBAIK untuk tahun 2017 ni bila mana 2 tahun lalu dah dapat dah berturut turut untuk TRUSTED BRAND : GOLD.

oHHOooo.. bukan senang nak dapat anugerah ni tau.. calang-calang brand jer bleh dapat ni.




























Part yang kedua saya nak sharing ni berkenaan promosi terkini untuk tahun 2017.

Seperti yang ramai sudah maklum.
Coway ada 2 pilihan untuk cara belian iaitu:
-----> Belian terus (outright)
-----> Sewa beli (rental)

Lebih 70% klien coway memilih pembelian secara sewa beli tauuu... So anda yang belum berCoway perlukan nasihat pakej mana yang suite dengan bajet dan keperluan keluarga anda????

Promosi kali ni boleh refer ker link ini jugak--> PROMOSI 2017

Jangan segan silu untuk terus hubungi 0107609242 (che lias) atau 0149212521 (sarena)

kami sedia membantu anda dan opkos akan kami maklumkan berkenaan promosi2 terkini dan terbaik dari Coway buat anda.

Call atau wassap terus lagi OK :) 

Sunday, May 14, 2017

PERSIAPAN PUASA BERSAMA COWAY

Assalamualaikum.

Puasa dah tak lama... ramai yang dah start buat kenduri nak sambut puasa. Ada yang berlumba-lumba ganti puasa...
ada yang dah usha2 baju raya.. Tak kurang juga yang dah setel semua urusan baju raya.

Apapun, penapis air dah pasang kerr..
Senang nak buat kopi time sahur kann..




Ada hajat nak pasang .. boleh usha tengok sini...

Tak pun boleh terus call,

Che Lias --> 0107609242
Sarena --> 0149212521




Saturday, April 22, 2017

JURUJUAL COWAY (EJEN COWAY) BERCAMPERVAN DI NEW ZEALAND

Dikala mereka masih risau untuk berubah
Ku terus melangkah menuju cita
Andai rebah akan ku bangkit segera
Andai terluka ku ingat akan janjiNya
Man Jadda Wa Jadaa

Sarena Mohamad -
Milford Sound, South Island
New Zealand


Bismillahirrahmaanirrahim.
Bersyukur ke hadrat Ilahi di atas kurniaan rezeki dan kesempatan ini untuk update entry kali ini.

Terima kasih tak terhingga buat pelawat2 yang sudi menyinggah ke blog admin yang tak seberapa ni.

Kali ni, just nak kongsi keseronokan bila mana admin, incik suami dan few team kami termasuk big boss besar kami join trip bercampervan di Suth Island, New Zealand.

Tak terjangka juga sebenarnya sebab last minit saya dan suami buat keputusan untuk join trip yang kawan-kawan kami dah plan lebih awal sebenarnya. 

Alhamdulillah tak rugi tak ralat tak nyesal langsung bila tiba di sana.
Perjalanan mengambil masa hampir 14 jam juge menaiki flight tambang murah Air Asia.. murah tak murah mana sebab decide last minute kannn.. heheheh.

KL-Gold Coast-Auckland-Christchurch, 10-18 April 2017.



Trip kali ni agak special kerana semua kos dan bajet2 adalah di bawah tanggungan sendiri..bukan company sponsor yaaa.. dan kami di tour guide kan oleh sorang ejen travel solo yang uruskan semua urusan booking tiket dan ground matter termasuk itenery sepanjang berada di sana. Korang boleh follow IG beliau --> OurOwnTravelWay by Hafiz ( 0126167309 ). Beliau memang handle trip ke New Zealand.


First time bertravel ngan campervan ni... semua kelengkapan macam dalam rumah ada .. terbaikkk!!!


Untuk keseluruhan trip ni, kami cover bahagian selatan New Zealand jer dulu selama full 8 hari.Bahagian north memang tak sempat. Kena join next trip pula InsyaAllah.


Dikongsikan gambar-gambar sepanjang trip. Seperti semua orang tahu, New Zealand adalah negara yang kaya dengan keindahan alam semulajadi. Memang terpukau dan rasa rugi sangat kalau tertidur di sepanjang perjalanan dari satu tempat menuju ke satu tempat.




Rasa macam tak bleh nak missed satu view pun ... huhuhu..

New Zealand terlalu banyak tasik-tasik semulajadi yang sungguh cantik.
Antaranya adalah Tasik Wanaka, Tasik Tekapo, Tasik Wakatipu (Queenstown) dan lain-lain yang tak sempat tahu pun nama2nya :D .




































Tunnel Beach Part I





Tunnel Beach Part II




Dunedin Town, visit train station yang sungguh unik dan menarik, pusat jualan cadbury dan sekitar town Dunedin.

Queenstown Skyline. Naik gondola untuk cuba mainan luge. Best sambil tengok view yang sungguhhhhh...speechless!


















Sunday, February 5, 2017

PENAPIS AIR COWAY - NEO MENJADI REBUTAN


Taraaa... entry kali ini dimulakan dengan gambar review best dari seorang klien kami. Kata beliau, anak2 beliau suka sangat dan makin suka bila penapis air model Neo dah selamat dipasang di kediaman mereka. So sweet..dah ada assistant yang tolong uruskan air minum keluarga. Nak air sejuk ... tolak jaa.. naik bancuh air panas..pun tolak jer faucet tu... Jimat masa, Jimat tenaga & sangat memudahkan ... 

Specialnya model Neo ni, coway Malaysia memang nak bantu rakyat Malaysia mengamalkan minum air yang ditapis sempurna dengan harga bulanan yang sangat jimat. Tudiaaa...
bayangkan..

Sepatutnya harga bulanan penapis air coway model Neo ni adalah RM 115 sebulan.
Akan tetapi pada masa kini, Coway Malaysia bagi super diskaun dengan jimat RM 20 per month. Menjadikan harga bulanan bagi skim sewa beli Coway untuk model Neo hanyalah RM 95 sahaja sebulan.

MENARIK KAN????????? 


Walaubagaimanapun, ianya untuk tempoh terhad sahaja yer cik cik tuan tuan puan puan...
Al maklumlah Neo ni umpama pisang goreng panass tau sehinggalah sekarang Coway had kan untuk tempahan unit bagi model Neo, ianya dibuka hanya setiap hari Rabu tau..
Tak mau berebut berebut, tak mau kalut2 meh contact Che Lias sekarang di 0107609242 supaya Rabu dekat ini ... dapat Che Lias bantu tuan puan submit order tuan puan.


Tudiaaa..hensem jugak Neo ni.. 
Walaubagaimana pun... Che Lias nak highlight siap2.. Water tank capacity untuk penapis air Coway model Neo ni tak der lah besar mana yer..sesuai ngan harga dia iaitu 5.8 liter untuk keseluruhan. Jadi ianya sesuai untuk rumah yang berkeluarga dua orang hingga 5 orang sahaja.
Dan juga dari segi minimum kontrak untuk model penapis air Coway Neo ni adalah 3 tahun yer bagi skim sewa beli Coway.

Kurang jelas berkenaan kontrak sewa beli Coway????
Cepat-cepat hubungi Che Lias di 0107609242.
Che Lias bantu tuan puan beri penerangannya.

Berkeluarga besar???
Boleh pilih Villaem atau Harry atau Core terus.. :)


A: Villaem (11.3 liter)  B: Harry (11.0 liter)

Untuk water tank yang lagi besar, boleh buat pilihan anatra Villaem atau Harry.
Memang puas hati.

Tanya Che Lias untuk detail ya di 0107609242.

Terima Kasih sudi singgah kat blog Coway kami ni yaa...