Wednesday, September 20, 2017

HUBUNGI KAMI UNTUK DAFTAR JADI AGEN COWAY

Alhamdulillah,
Bulan October 2017 ni genap 4 tahun saya bersama Syarikat Coway Malaysia. Syukur ke hadrat Ilahi atas limpahan kurnia dan rezeki tak terhingga dariNya.
Dalam tempoh 4 tahun ini juga sedikit demi sedikit saya membina team kecil saya sehingga menjadi lebih besar dan menghasilkan leaders yang kini sama2 bergerak menuju cita bersama Coway Malaysia.

Layan gambar-gambar kenangan bekerja bersama, makan sama-sama, jalan sama-sama, handle event sama-sama...








Buat kawan-kawan diluar sana yang masih tercari-cari peluang bisnes / kerjaya sales.. Sangat-sangat dialukan untuk try cuba test tengok dulu peluang yang ada kat sini.

Disertakan senarai leaders yang boleh dihubungi di kawasan berdekatan dengan kalian.

Kuala Lumpur, HQ
Jangan segan silu untuk hubungi,

📌 Abam Che Lias 0107609242 (Bandar Tun Razak)
Whatsapp Now

📌 Kak Raja Sue 01111796164 (Ampang)
Whatsapp Now

Abam Che Mad 0102219416 (Subang Perdana / Kg Melayu Subang)
Whatsapp Now

Abam Khairunas 0166878731 (Cheras)
Whatsapp Now

Hakak Syikin 0196111234 (Keramat)

Whatsapp Now


📌 Piyan.Co 0182516994 (Gombak / Batu Caves)
Whatsapp Now

Abam Aliff 0133633200 (Seri Kembangan)
Whatsapp Now

Hakak Mira 0122112439 (Wangsa Maju)
Whatsapp Now

Hakak Mazz 0196222624 (Kota Damansara)
Whatsapp Now

Abam Dausu 0129860414 (Damansara)
Whatsapp Now

Klang Branch
Jangan segan silu untuk hubungi,

📌 Abam Hairul 0182254868 (Setia Alam)
Whatsapp Now

📌 Kak Aryaty 0162108339 (Alam Megah)
Whatsapp Now

Kak Wan Jah 0192572057 (Shah Alam)
Whatsapp Now

Abam Helmey 0176582874 (Klang Utama)

Whatsapp Now

Bangi Branch
Jangan segan silu untuk hubungi,

Che Lin 0192827467
Whatsapp Now

Hakak Cik As 0107891321
Whatsapp Now

Kuantan Branch
Jangan segan silu untuk hubungi,

Abam Azwan 0137096101
Whatsapp Now

Abam Syafiq 0139011283
Whatsapp Now

Terengganu Branch (Besut/Jerteh)
Jangan segan silu untuk hubungi,

Abam May 0179063622
Whatsapp Now

Kelantan Branch 
Jangan segan silu untuk hubungi,

Kak Ena 0169305529
Whatsapp Now

Kak Nita 0139334528
Whatsapp Now


Kedah Branch
Jangan segan silu untuk hubungi,

Kak Sarid 0135976703
Whatsapp Now

Johor Branch
Jangan segan silu untuk hubungi,

Hakak Oni 01128658213
Whatsapp Now

Ipoh/Kuala Kangsar Branch
Jangan segan silu untuk hubungi,

Abam Saleh 01131373350
Whatsapp Now


Sarawak Branch
Jangan segan silu untuk hubungi,

Hakak Diha 0169865857
Whatsapp Now

Hakak Asma 0172707745
Whatsapp Now


Mereka yang tertera nama dan no henpon kat atas nun semuanya baik hati dan peramah sudi nak bantu kalian maju bersama kami di Coway Malaysia.

Gambar lagi.. layanzzz..


































Untuk respon pantas nak daftar ejen coway, boleh juga terus wassap ke sini.

TERIMA KASIH :) 

Monday, July 24, 2017

PRODUK COWAY PILIHAN HATI RAKYAT MALAYSIA

MANA SATU SESUAI UNTUK KELUARGA SAYA..?!

Di Coway, kami menyediakan keperluan asas utk air minum yang bersih dan tulen serta udara bersih dan segar dikediaman setiap keluarga di Malaysia.
Mungkin masih ramai yang belum mengenali lebih dekat produk coway yang dipasarkan di Malaysia.
Jom berkenalan!
Untuk pengurusan air minum keluarga kita.. coway ada 8 model kesemuanya yang boleh dibezakan dengan yang berikut sahaja..

🌸 Kapasiti tangki air
🌸 Suhu air
🌸 Design
🌸 Harga

Tak kisahla model mana pilihan cik, encik, tuan, puan.. asalkan ianya memenuhi keperluan keluarga. Cuba ingat balik apa tujuan asal kita minum air... perlu diingat, air bukan obat tau... kita minum air supaya badan kita tidak terhidrat.

Ini sedikit revision kenapa kita minum air dan fungsi utama air itu sendiri.
1. Agen pengangkut nutrien dan oksigen dlm tubuh kita
2. Sbg lubricant (pelincir) terhadap sendi2
3. Pengawal suhu badan
4. Sebagai agen perkumuhan utk keluarkan toksin dalam badan


Tudiaaa ada 4 jaaa.. air tak boleh obati penyakit itu penyakit ini.. walaubagaimanapun doktor sarankan pesakit denggi minum air banyak2 tau...
So nampak perkaitan..?☺️☺️
Dan jangan sesekali depend mineral yang diperlukan oleh tubuh dari air minum... kerana ianya sangat sedikit kandungan mineral dalam air.
Faham setakat ni kan... 😀
Okes tiba masanya untuk berkenalan dengan model2 mesin penulen air.. yang sememangnya direct piping, auto refill dan dilengkapi dengan sistem dispenser yang sangat cerdik fungsinya..
Saya suka membahagikan model mesin penulen coway ni kepada 2 iaitu jenis floor standing dan jenis table top...
Okay.. dah dapat bayangkan ker..?

Jenis FLOOR STANDING 


Coway ada provide 3 model untuk ruang dapur yang terhad di bahagisan atas kabinet dapur atau lebih sukakan tangki yang lebih besar...itu dia Coway CORE! Core berkapasiti 21.1 liter dan sangat sesuai untuk bilangan ahli keluarga yang besar. Design pun SMART sangat... jangan terkezzut tau ada keluarga kecil pun sukakan Coway CORE! Lagi 2 model yang termasuk dalam jenis floor standing adalah Coway SALLY dan Coway HARRY.. tudiaaa sesuwiiit suwiit gituuuu.. 2 model ni kapasiti tank lebih kurang sama.. 11.3 liter untuk SALLY dan 11.0 liter untuk HARRY. Apa yang menarik tentang ia berdua nii adalah.. 2-2 adalah slim design... waahhh untuk dapur yang ruangnya sangat terhad ni.. pasti mengimpikan adanya mereka untuk jadi assistand kat dapur... 

Jenis TABLE TOP

Coway ada provide 5 model untuk ruang dapur yang tak kisahlaa macam mana pun asalkan ada ruang untuk meletak samada kabinet cun.. sederhana cun.. tak brapa cun pun boleh laaa...kadang tu ada yang letak kat meja IKEA yang comel tu jaaa... asalkannnn seluruh keluarga dapat air bersih dan memudahkan kerja2 mengurus air minum whole family.
Biar kami explain 1 per 1 nohhh..
Coway INCEPTION !! Woww!!! model ni sangat exclusive dan premium bila mana untuk 1 mesin air..provide 2 jenis air serentak yang mempunyai pelbagai suhu. Air minuman dan juga air alkali ber-ion. Air minuman dilengkapi dengan 3 suhu yang pasti memikat hati setiap ahli keluarga..iaitu.. panas, sejun dan suhu bilik. Air beralkali pula didatangkan dengan 2 suhu iaitu sejuk dan suhu bilik... fuuhhh bestnya ada se-unit kat rumah ni kerana al maklumlah dah ramai sedia maklum kebaikan air alkali ni untuk tubuh especially yang adalah masalah asid berlebihan dalam tubuh. Namun perlu diingatkan.... pengambilan air alkali ini hanya disarankan pada waktu perut kosong tau...


..............to be continue...................

Sumber ilham dari official website Coway Malaysia,

https://www.coway.com.my/products/water-purifier










P/S--> Nak order unit anda sekarang..? Call 0107609242 / 0149212521

Friday, June 2, 2017

PENAPIS AIR COWAY BUAT IBU


❤️   H  Hasrat di hati nak hadiahkan Ibuku sebuah mesin penapis air Coway!
Moga terlaksana kali ini.
Ameenn

RM 95 sebulan jer pun...
Sangat menjimatkan untuk Ibu dapat air minum bersih dan tulen.

Ibu tak perlu lagi...
Masak air guna dapur gas atau cerek letrik.
Kesian ibu!
Ibu tak perlu lagi...
Isi-isi air dalam botol atau bekas dispenser.
Buatnya tutup tak rapat.. masuk serangga..
Kesian ibu...
Ibu tak perlu lagi...
Angkat air ke sana ke mari semata-mata nak sediakan air minum untuk ayah.
Ibu tak perlu lagi...
Risau minum air masak direct air paip yang sah2 kurang terjamin kebersihannya.
Kesiannn ibu.

Bantu ibu kita dengan penuh kasih sayang.
Anda cuma perlu klikwww.wasap.my/+0107609242 untuk Che Lias bantu anda uruskan order unit penapis air lengkap dengan 3 suhu air untuk ibu tercinta!!

Layari --> www.findsarenaforcoway.blogspot.my

#kasihIbu
#ibutersayang
#penapisaircoway
#hadiahuntukibu
#specialformom

----------------🌟🌟🌟🌟🌟---------------
Berhasrat nak jadi sebahagian dari keluarga Coway Sales Team..?
Hubungi --> 0107609242 / 014.9212521
#CowayCareerwithSarena
#amwithcoway

Friday, May 19, 2017

PROMO TERBARU PENAPIS AIR COWAY

KEMPEN TAK PERLU JERANG AIR MASA BERSAHUR
(Teristimewa buat ibu ayah dikampung)
😘😘

Lebih Berbaloi (21.1 liter)
Pilih Core, Hanya RM 190 permulaan
(Bulanan RM 140 shj)



Lebih Nilai! (11.3 liter)
Pilih Villaem, Hanya RM 175 permulaan
(Bulanan RM 125 shj)


Lebih Jimat! (5.8 liter)
Pilih Neo, Hanya RM 195 permulaan
(Bulanan RM 95 shj)



Exclusive *PREMIUM PRODUCT*
Hybrid 2 in 1 drinking water machine
Drinking water + Alkaline ionised
Pilih Inception,Hanya RM 395 permulaan
(Bulanan RM 195)

Senarai Penapis Air Coway --> MUDAH, JIMAT, BERBALOI BALOIIIII 



Apapun pilihan anda..
Hubungi terus kami di 0107609242 untuk tempah unit anda hari ni.
*Promosi Terbaik*
Pasti untuk anda!!!
Klik 👉🏻👉🏻 www.wasap.my/+60107609242 utk respon pantas 😊😊