Monday, November 13, 2017

SENARAI PRODUK COWAY (LATEST, 2017)

COWAY adalah sebuah syarikat No 1 di Malaysia dalam industri penapis air dan udara.Buat yang belum kenal Coway, syarikat dah bertapak di Malaysia sejak 11 tahun yang lalu dan kini dah nak mencecah tahun ke-12.

Dari segi jualan, setiap tahun jumlah jualan produk Coway sentiasa meningkat dari bulan ke bulan dan tahun ke tahun. Selain di nobatkan sebagai syarikat WATER SPECIALIST, Coway juga diiktiraf dengan Platinum Award oleh Syarikat Reader's Digest untuk tahun 2017.

Suka saya untuk berkongsi buat pengunjung yang belum kenal secara mendalam dengan syarikat Coway dan produk-produk yang dikeluarkan oleh syarikat Coway. Berikut antara pengikitarafan yang Coway dapat dari badan antarabangsa dan tempatan.


Rangkaian produk Coway tak banyak pun. Hanya few kategori sahaja yang lebih mengkhusus kepada sistem penapisan baik untuk air mahupun udara.


KENAPA PERLU PILIH PRODUK KELUARAN SYARIKAT COWAY



KATEGORI PRODUK COWAY;


--> PENAPIS / MESIN PENULEN AIR (Khas untuk air minum)

Antara model-model untuk mesin penulen air Coway adalah,

1. Core, 21.1 liter, jenis floor standing

2. Harry, 11.0 liter, jenis floor standing

3. Inception, mesin air 2 dalam 1 (drinking water + alkaline water), jenis table top.

4. Villaem, 11.3 liter, 4 suhu air, jenis table top

5. Petit, Touch Button Design, 6.5 liter, 3 suhu air, jenis table top

6. Neo, 5.8 liter, 3 suhu air, jenis table top

7. Ferry, 3.5 liter, hanya air suhu bilik, jenis table top





--> PENAPIS / MESIN PENULEN UDARA (Khas untuk udara dalam rumah / premis perniagaan / pejabat)

Antara model-model untuk mesin penulen udara Coway adalah,

1. Tuba

2. Lombok

3. Indicator

4. Storm








--> LAIN-LAIN PRODUK (HOME APPLIANCES)

1. Outdoor filter / penapis air luar rumah

2. SPA WAter Softener

3. Manual Bidet

4. Juicer (Prism)


Ini sahaja rangkaian produk Coway di Malaysia setakat hari ni (14/11/2017). Senang kan. Yang pasti semua ini merupakan keperluan asas buat kita dan kehidupan kita sehari-hari. Buat sape yang pernah servey harga, ada yang kata mahal, ada yang kata berbaloi dan ada yang kata sangat sangat berbaloi!!! Apa kata anda?? Kongsikan dengan kami ya ----> 0107609242 / 0149212521.


BAK KATA ORANG DUIT BOLEH DICARI, KESIHATAN SANGAT TIDAK TERNILAI

SENARAI AGEN SAH COWAY SELURUH MALAYSIA

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat pengunjung blog Pusat Khidmat Coway yang dihormati.

Entri kali ini, suka saya untuk memperkenalkan agen sah Coway team kami seluruh Malaysia.


EJEN COWAY: CHE LIAS (0107609242)


EJEN COWAY: ALIFF (0133633200)


EJEN COWAY: CHE MAD (0102219416)



EJEN COWAY: SUE (01111796164)



EJEN COWAY: ABAM TOTOK (0166878731)




EJEN COWAY: ABAM HAIRUL (0182254868)



EJEN COWAY: ABAM SAIFUL (0192213445)




EJEN COWAY: PIYAN (0182516994)



EJEN COWAY: ONE (0137096101)



EJEN COWAY: KAK WAN (0192572057)



EJEN COWAY: ZURA (0182751726)




EJEN COWAY: SYIKIN (0196111234)




EJEN COWAY: HELMEY (0176582874)




EJEN COWAY: MAZZ (0196222624)




EJEN COWAY: SHAM (0126825590)



EJEN COWAY: MIRA (0122112439)



EJEN COWAY: INNA (0136285366)




EJEN COWAY: KUCAI (0172853613)





HUBUNGI MEREKA YANG PERAMAH DAN SUKA MEMBANTU INI UNTUK MENDAPATKAN PRODUK COWAY DI KEDIAMAN ANDA.



PROMOSI TERKINI COWAY KINI SEDANG BERLANGSUNG.


Sunday, October 22, 2017

JADI EJEN SAH COWAY DAPAT MILIKI RUMAH IDAMAN

Bismillah
Cerita petang ikhlas dikongsikan buat semua sahabat-sahabat pengunjung blog Pusat Khidmat Coway.

Siapa ada tengok post saya bertarikh 23 September 2017 di facebook personal saya Sarena Mohamad Saya ada kongsikan secara ringkas dalam 1 post saya telah fly balik kampung 1 hari jer semata-mata urusan nak tinjau satu rumah yang menarik hati untuk jadikan hak milik. Balik awal pagi 23 september dan kembali ke KL pada malam harinya dengan flight terakhir hari itu.

Inilah saya, bila saya inginkan sesuatu saya akan cuba dapatkan. Ini pun disebabkan saya dah berada dalam platform yang saya sendiri dah letak kepercayaan penuh tempat saya mencari rezeki di ibu kota KL bila mana semua orang tahu kos hidup yang sangat tinggi pada masa ini.

Apa yang saya nak kongsi, awalnya memang berkenan sebab rumah ni atas tanah (landed). Dah lama teringin. Tak macam 2 buah rumah yang pernah saya test2 power untuk beli di KL iaitu rumah jenis pangsa. Rumah ini, walaupun hanya semi D mini (tidak besar sangat pun) lokasi rumah ni agak strategik iaitu berdekatan dengan UMK dan hanya beberapa kilometer sahaja daripada Tok Bali. Saya dimaklumkan oleh beberapa sumber bahawa Tok Bali akan mengalami pembangunan pesat sikit masa lagi. Lagi bersemangat saya nak proceed loan untuk rumah idaman ni.



Alhamdulillah pada suatu pagi itu, setelah melalui beberapa tapisan di bahagian pinjaman bank Kota Bharu, saya telah mendapat satu mesej ringkas dari pegawai bank mengatakan loan rumah ke-3 saya telah lulus. Baru bagitau lulus, banyak lagi proses-proses lain barangkali. Saya hanya follow the flow jer jer.
Kelu tak terkata, bergenang jugak kolam mata saya seolah tak percaya apa yang saya baca. Terima kasih pihak bank beri kepercayaan buat kami geng-geng jurujual penapis Coway buat pembelian aset-aset macam rumah ni.

Sungguh saya kongsikan ini bukan niat nak menunjuk nunjuk namun apa yang saya nak sampaikan adalah bila kita berada di platform yang best, ada usaha berterusan, doa dan tawakkal dalam apa jua keadaan, ketepikan ujian-ujian kecil yang melanda, semuanya tidak mustahil untuk miliki apa yang kita impikan.
Keluarga kecil saya


Adeh dehh, mata masuk habuk pula petang-petang ni. Sudikah kalau saya kongsikan bagaimana saya mendapat keberanian untuk melibatkan diri dalam dunia properti ni?
Andai ada permintaan akan saya kongsikan dalam post akan datang.

Sungguh saya hanya insan biasa. Bermula dari kosong, belajar dan terus belajar hingga ke tahap ini, pun saya masih duk belajar. Banyak lagi perkara yang perlu dimahirkan dalam bidang yang saya sendiri tak sangka saya boleh terjebak ke dalamnya.

Kiranya masa cikgu kelas darjah 1 tanya dulu-dulu, saya tak jawab pun cita-cita nak jadi jurujual penapis air. Namun aturan Dia yang terbaik buat hamba-hambaNya.

Allah tak akan mengubah nasih sesebuah kaum melainkan mereka sendiri yang mengubahnya. (self ~ reminder)
Wallahuallam.


Generasi muda tidak mampu untuk beli rumah?? Mungkin tidak untuk generasi muda yang berada di platform Coway. 0149212521 untuk penerangan ringkas.

Wednesday, September 20, 2017

HUBUNGI KAMI UNTUK DAFTAR JADI AGEN COWAY

Alhamdulillah,
Bulan October 2017 ni genap 4 tahun saya bersama Syarikat Coway Malaysia. Syukur ke hadrat Ilahi atas limpahan kurnia dan rezeki tak terhingga dariNya.
Dalam tempoh 4 tahun ini juga sedikit demi sedikit saya membina team kecil saya sehingga menjadi lebih besar dan menghasilkan leaders yang kini sama2 bergerak menuju cita bersama Coway Malaysia.

Layan gambar-gambar kenangan bekerja bersama, makan sama-sama, jalan sama-sama, handle event sama-sama...








Buat kawan-kawan diluar sana yang masih tercari-cari peluang bisnes / kerjaya sales.. Sangat-sangat dialukan untuk try cuba test tengok dulu peluang yang ada kat sini.

Disertakan senarai leaders yang boleh dihubungi di kawasan berdekatan dengan kalian.

Kuala Lumpur, HQ
Jangan segan silu untuk hubungi,

📌 Abam Che Lias 0107609242 (Bandar Tun Razak)
Whatsapp Now

📌 Kak Raja Sue 01111796164 (Ampang)
Whatsapp Now

Abam Che Mad 0102219416 (Subang Perdana / Kg Melayu Subang)
Whatsapp Now

Abam Khairunas 0166878731 (Cheras)
Whatsapp Now

Hakak Syikin 0196111234 (Keramat)

Whatsapp Now


📌 Piyan.Co 0182516994 (Gombak / Batu Caves)
Whatsapp Now

Abam Aliff 0133633200 (Seri Kembangan)
Whatsapp Now

Hakak Mira 0122112439 (Wangsa Maju)
Whatsapp Now

Hakak Mazz 0196222624 (Kota Damansara)
Whatsapp Now

Abam Dausu 0129860414 (Damansara)
Whatsapp Now

Klang Branch
Jangan segan silu untuk hubungi,

📌 Abam Hairul 0182254868 (Setia Alam)
Whatsapp Now

📌 Kak Aryaty 0162108339 (Alam Megah)
Whatsapp Now

Kak Wan Jah 0192572057 (Shah Alam)
Whatsapp Now

Abam Helmey 0176582874 (Klang Utama)

Whatsapp Now

Bangi Branch
Jangan segan silu untuk hubungi,

Che Lin 0192827467
Whatsapp Now

Hakak Cik As 0107891321
Whatsapp Now

Kuantan Branch
Jangan segan silu untuk hubungi,

Abam Azwan 0137096101
Whatsapp Now

Abam Syafiq 0139011283
Whatsapp Now

Terengganu Branch (Besut/Jerteh)
Jangan segan silu untuk hubungi,

Abam May 0179063622
Whatsapp Now

Kelantan Branch 
Jangan segan silu untuk hubungi,

Kak Ena 0169305529
Whatsapp Now

Kak Nita 0139334528
Whatsapp Now


Kedah Branch
Jangan segan silu untuk hubungi,

Kak Sarid 0135976703
Whatsapp Now

Johor Branch
Jangan segan silu untuk hubungi,

Hakak Oni 01128658213
Whatsapp Now

Ipoh/Kuala Kangsar Branch
Jangan segan silu untuk hubungi,

Abam Saleh 01131373350
Whatsapp Now


Sarawak Branch
Jangan segan silu untuk hubungi,

Hakak Diha 0169865857
Whatsapp Now

Hakak Asma 0172707745
Whatsapp Now


Mereka yang tertera nama dan no henpon kat atas nun semuanya baik hati dan peramah sudi nak bantu kalian maju bersama kami di Coway Malaysia.

Gambar lagi.. layanzzz..


































Untuk respon pantas nak daftar ejen coway, boleh juga terus wassap ke sini.

0149212521

TERIMA KASIH :)