KENALI KAMI

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera.


Kami Sarena Mohamad & Elias Mohamad, Perunding Kesihatan Coway yang sah atau lebih dikenali sebagai Authorized Coway Health Planner. Health Planner ini juga boleh dipanggil dengan bahasa mudah sebagai ejen jualan produk Coway.

Kenapa kami memilih untuk menjadi ejen jualan Coway??

Sebelum kami menjadi ejen jualan Coway, kami terlebih dahulu menjadi pengguna produk Coway. Selepas sebulan menggunakan penapis air Coway, kami merasakan produk Coway ini sangat berkualiti tinggi dengan kualiti air yang sangat baik..rasanya pun sedap diminum. Ditambah pula dengan tawaran servis percuma yang dilaksanakan di bawah jabatan teknikal Coway atau dikenali sebagai Dream Service Centre (DSC). Bagi kami jarang sekali ada produk yang menawarkan servis dan jaminan penuh selagi pengguna menggunakan produk Coway.

Jadi, bila kami merasakan produk Coway ini unik dan ada kelainan, kami terpanggil untuk sertai pasukan jualan (sales team) Coway untuk sama-sama berkongsi kebaikan dan kelebihan menggunakan produk Coway sebagai Home Appliances di kediaman masyarakat Malaysia. Bila mana saya menerima maklum balas serta testimoni positif dari klien-klien Coway..ianya merupakan satu kepuasan bagi kami kerana dapat membantu mereka mendapatkan air dan udara yang bersih dan tulen di kediaman mereka.

Kami tinggal di Klang bersama 3 orang anak. Kami melapor tugas di HQ Coway, di Wisma UOA Jalan Pinang atau di pejabat cawangan Klang Coway.

Walaubagaimanapun, kami memberi khidmat untuk maklumat produk serta menguruskan pembelian produk Coway untuk klien-klien seluruh Malaysia. Ini kerana Coway adalah sebuah syarikat yang 'Malaysia Wide' iaitu, klien boleh membuat pembelian atau sewa beli di mana-mana termasuk HQ atau mana-mana cawangan utama yang mempunyai kaunter jualan. Setelah di proses dan selesai, urusan pemasangan akan dijalankan oleh juruteknik dari pejabat servis coway mengikut negeri klien tinggal. Mudahkan...? 

Jadi, tidak kira walau dimana anda berada di Malaysia ni..jangan segan silu untuk hubungi kami untuk khidmat nasihat percuma mengenai produk-produk Coway. InsyaAllah kami akan cuba memberi informasi yang tepat dan jelas tanpa sebarang ragu. 


Untuk respon yang cepat dan pantas, sila hubungi kami melalui:

No telefon                 : 014-921 2521
Facebook Messanger  :Sarena Mohamad
Facebook Page          : Pusat Khidmat Coway
Email address            : cowaysarena@gmail.com

dan suami saya,

Nama           : Elias bin Mohamad
No telefon    : 010-7609242
Email           : eliascoway@gmail.com