Monday, June 30, 2014

PROMOSI COWAY JULAI 2014~ TERBAIK PUNYA!!




Sejuk mata memandang melihatkan pemandangan macam dalam gambar kat atas ni. Lebih sejuk lagi hati bila Coway sentiasa perihatin dengan keperluan rakyat Malaysia yang memerlukan air bersih dan tulen serta persekitaran udara yang bersih & segar.

Alhamdulillah Promosi Coway dilanjutkan dengan lagi istimewa iaitu:


10% untuk produk air (Water purifier, Outdoor Filter, Bidet system, SPA Water Softener

20% untuk semua model produk alat penulen udara

** Diskaun ini valid untuk belian terus/cash sahaja.

Terbaiikk kan..? 

Perlu diingat selalu Coway Loves You... Coway Loves Us!!!

Kenapa 20% untuk produk alat penulen udara tu..?
Kerana....

 [ ] Jerebu datang lagi memenuhi ruang udara terutama di sekitar Lembah Klang
 [ ] Terlalu ramai antara rakyat Malaysia yang bela haiwan kesayangan di rumah
 [ ] Coway nak bantu ramai rakyat Malaysia yang ada masalah berkaitan pernafasan untuk dapatkan udara bersih dan segar dalam rumah yang dapat mengelakkan jangkitan yang lebih buruk.




Secara keseluruhannya, rumah kita tidak akan lengkap tanpa 2 hot produk coway ni:

 ---> Udara : Lombok II
         Sewa beli : RM 110 sebulan
         Belian terus : RM 3300  lepas diskaun RM 2640 
                            WOW!!! JIMAT RM 660

 ---> Air : Petit/Mach
         Sewa beli : RM 120 sebulan
         Belian terus : RM 3700 lepas diskaun RM 3330 (PETIT)



HUBUNGI SEKARANG 014.9212521 
(CALL, SMS, WHATSAPP) 
UNTUK KHIDMAT NASIHAT

SEDIA MEMBANTU BILA-BILA MASA :)
Sarena Coway
Trusted & Authorized Coway Health Planner
(HP NO: 520482)
Club 15 Achiever
Weekly Sales Achiever
Monthly Top Sales HP

Call Now 014.9212521
Call Now 014.9212521
Call Now 014.9212521