Tuesday, June 24, 2014

BETUL KER COWAY NAK NAIK HARGA..??

Salam sejahtera semua..dua tiga minggu nie..bagi kengkawan diluar sana yang mengikuti perkembangan produk Coway, mula alert akan berita kenaikan harga Coway. Mula-mula ramai yang macam tak percaya sehingga lah memo rasmi dikeluarkan oleh pihak Coway akan kenaikan harga yang bermula Julai 2014 nanti. Untuk makluman kawan2 / pengunjung blog ini, Coway telah bertapak di Malaysia sejak 8 tahun yang lalu. Dan kini, Coway merupakan sebuah syarikat yang kian berkembang pesat di Malaysia dengan mempunyai bilangan majoriti rakyat Malaysia yang menggunakan produk Coway baik di kediaman mereka mahupun di premis perniagaan mereka. Dalam tempoh 8 tahun tu..ini baru kali ke 2 harga Coway mengalami kenaikan.






Di bawah adalah jadual harga lama dan harga baru bagi kesemua produk Coway. Ada juga produk yang tidak mengalami kenaikan seperti penapis air luar rumah iaitu kekal dengan harga RM 2700 (sebelum diskaun)


Sedar tak sedar, esok (25hb Jun 2014) merupakan hari terakhir submission bulan ini untuk installation Jun 2014. Sekejap jer rasanya akan.. dan minggu ini ketara sangat order masuk Coway..melonjak2 naik bila mana klien mula alert dan inginkan penjimatan utk grab harga dan promosi terkini Coway. Hampir seluruh kaunter jualan Coway seluruh Malaysia begitu meriah dengan para HP untuk sale submission.

Masih sempat untuk buat order jika ada pengunjung yang berhajat nak pasang dalam masa terdekat ini.





Jom kita review balik kegembiraan klien coway bila dah miliki produk coway di rumah. Ini baru amik satu klien...  :)




Anntara sebab2 utama kenapa makin ramai yang memilih Coway adalah kerana kualiti air tapisan..kualiti produk Coway itu sendiri serta servis percuma yang ditawarkan oleh pihak Coway setiap 2/3 bulan sekali. Memang terrrbaiiikkk!!!




PILIHAN DI TANGAN ANDA.
HUBUNGI 0149212521 UNTUK KHIDMAT NASIHAT.
PELABURAN KITA HARI INI UNTUK SESUATU YANG BAIK (AIR & UDARA MERUPAKAN ASAS KEPADA KESIHATAN) PASTI MEMBERI IMPAK BESAR KEPADA SELURUH AHLI KELUARGA KITA.
BETUL KAN...?

Keep Smiling :)