Friday, February 19, 2016

PROMOSI TERKINI COWAY MALAYSIA 2016

Alhamdulillah,

Sudah lama sangat tidak meng update post ini blog.
Ada kelapangan sikit ni..nak share promosi Coway kat semua orang yang sedang mencari-cari produk Coway seperti Penapis Air Coway atau Coway Water Filter / Purifier juga Penapis Udara Coway atau Coway Air Purifier.

Namun..entry saya kali ini lebih memfokus pada penapis air yaa.
Al-maklumlah air ni, sapa-sapa pun minum.
Setiap hari, setiap jam kita minum air..
Betul kan.....??

Back to Coway Promotion!!!


























Tudiaaaaa...makin bertambah produk untuk penapis air coway sekarang.
Kami ada,

1. R/O System water filter (No1,2,3,6 dan 7)
2. Nano Trap System water filter (No. 5)
3. Alkaline + Nano Trap System Hybrid 2 - in - 1 water filter (No. 4)

Wahhhh, makna kata disini... coway dah ada ketiga-tiga jenis sistem tapisan untuk penuhi keperluan rakyat Malaysia.

Kalau dulu, kami ada R/O sahaja, ramai yang duk tanya2..ada ka yang mineral atau kaa yang alkaline..??
Kali nie, semua adaaaa...pilih saja mana yang suit dengan keperluan keluarga kalian.

Apa yang promosi nya?????

Coway ada 2 promosi utama yang sedang berlangsung sekarang..

COWAY BEST VALUE DEALS

CNY COMBO PROMO


Tanya saya untuk details kedua-duanya ya..
Kami boleh dihubungi di :

010-7609242 - Che Lias
014-9212521 - Sarena

Terima kasih :)