Thursday, February 13, 2014

MAHAL KER MESIN AIR COWAY NIE...???



Feb 2014 ..masuk bulan ke-5 saya bersama sales team Coway sebagai Authorized Coway Health Planner.

Tugas kami dua jer:
    ~~ Berkongsi kebaikan produk dan benefit bila masyarakat memiliki produk coway di rumah.
   ~~ Menguruskan pembelian produk coway pilihan pelanggan kami.

Hampir 5 bulan bersama Coway, pelbagai feedback saya terima daripada bakal pelanggan serta pelanggan saya. Tapi kat sini saya nak ulas sikit tentang harga mesin air Coway. 

Memang tidak dinafikan..secara figure nya nampak mahal mesin2 air Coway nie.. TETAPI jika dihitung2 untuk penggunaan jangka masa panjang..ianya adalah sangat berpatutan dan ada feedback yang saya terima ianya agak murah selari dengan kualiti dan servis selepas jualan yang ditawarkan oleh pihak Coway.


Kebanyakan penapis air yang lower end kat pasaran menawarkan harga lebih rendah..dan ada juga yang harga yang murah sedikit jer dari Coway...tetapi daripada feedback yang kami terima..jika berlaku kerosakan tiada jaminan yang produk akan dibaiki secara percuma malah kebanyakannya akan berakhir dengan terbiar begitu sahaja. Akhirnya mereka memilih Coway sebagai assistant di dapur para suri rumah berkerjaya atau full time suri rumah.



Dan jangan terkejut jika kami nyatakan bahawa setiap bulan Coway berurusan dengan 4000-5000 clients seluruh Malaysia. Ini menunjukkan mesin air minuman Coway semakin mendapat tempat di hati masyarakat Malaysia especially yang dapat melihat potensi produk serta kualiti dan servis yang ditawarkan oleh pihak Coway.

So..tepuk dada tanya hati..jika rumah kalian belum punyai sebarang alat penapis air baik diluar atau dalam rumah.. ini masanya untuk buat pilihan bijak untuk seisi keluarga kalian. Air paip dahulu sangat tidak sama dengan air paip sekarang... jika ada yang membeli air mineral daripada supermarket atau refill water kat mesin tepi-tepi lot kedai..jom kurangkan beban kerja kita nak mengangkut air-air tu ke dapur rumah kita.

Dengan mesin air minuman Coway..semuanya tersedia. Sejuk, panas dan air suhu bilik ...sentuh (petit) atau tolak (mach, metro, sally) sahaja, air pilihan dah ada dalam cawan/gelas kita. Cerek..botol-botol simpanan air sudah tak diperlukan lagi. Cuma tumbler utk tapow air coway bila berada di luar rumah amat digalakkan.

Kini hanya serendah RM 3.70 sehari..kita dah mampu miliki mesin air coway ni kat rumah kita. 

Tanya saya untuk bantuan...saya sedia membantu dengan senyuman... :)  ~~~~~>>> 014-9212521