Friday, May 19, 2017

PROMOSI TERKINI COWAY 2017 YANG LAGI WOW!!!

Assalamualaikum semua..buat apa tu.. kat sini saya nak ber sharing skit info2 penting dan berguna buat semua yang sudi nak menyinggah blog saya ni..

Pertamanya, ada yang perasan gambar kat bawah ni....

"FROM GOLD TO PLATINUM"

Tudiaaa... Produk Water Purifier Coway sekali lagi mendapat pengiktirafan untuk kategori TRUSTED BRAND : PLATINUM. Fuhh ini satu pengiktirafan TERBAIK untuk tahun 2017 ni bila mana 2 tahun lalu dah dapat dah berturut turut untuk TRUSTED BRAND : GOLD.

oHHOooo.. bukan senang nak dapat anugerah ni tau.. calang-calang brand jer bleh dapat ni.




























Part yang kedua saya nak sharing ni berkenaan promosi terkini untuk tahun 2017.

Seperti yang ramai sudah maklum.
Coway ada 2 pilihan untuk cara belian iaitu:
-----> Belian terus (outright)
-----> Sewa beli (rental)

Lebih 70% klien coway memilih pembelian secara sewa beli tauuu... So anda yang belum berCoway perlukan nasihat pakej mana yang suite dengan bajet dan keperluan keluarga anda????

Promosi kali ni boleh refer ker link ini jugak--> PROMOSI 2017

Jangan segan silu untuk terus hubungi 0107609242 (che lias) atau 0149212521 (sarena)

kami sedia membantu anda dan opkos akan kami maklumkan berkenaan promosi2 terkini dan terbaik dari Coway buat anda.

Call atau wassap terus lagi OK :)