Sunday, February 5, 2017

PENAPIS AIR COWAY - NEO MENJADI REBUTAN


Taraaa... entry kali ini dimulakan dengan gambar review best dari seorang klien kami. Kata beliau, anak2 beliau suka sangat dan makin suka bila penapis air model Neo dah selamat dipasang di kediaman mereka. So sweet..dah ada assistant yang tolong uruskan air minum keluarga. Nak air sejuk ... tolak jaa.. naik bancuh air panas..pun tolak jer faucet tu... Jimat masa, Jimat tenaga & sangat memudahkan ... 

Specialnya model Neo ni, coway Malaysia memang nak bantu rakyat Malaysia mengamalkan minum air yang ditapis sempurna dengan harga bulanan yang sangat jimat. Tudiaaa...
bayangkan..

Sepatutnya harga bulanan penapis air coway model Neo ni adalah RM 115 sebulan.
Akan tetapi pada masa kini, Coway Malaysia bagi super diskaun dengan jimat RM 20 per month. Menjadikan harga bulanan bagi skim sewa beli Coway untuk model Neo hanyalah RM 95 sahaja sebulan.

MENARIK KAN????????? 


Walaubagaimanapun, ianya untuk tempoh terhad sahaja yer cik cik tuan tuan puan puan...
Al maklumlah Neo ni umpama pisang goreng panass tau sehinggalah sekarang Coway had kan untuk tempahan unit bagi model Neo, ianya dibuka hanya setiap hari Rabu tau..
Tak mau berebut berebut, tak mau kalut2 meh contact Che Lias sekarang di 0107609242 supaya Rabu dekat ini ... dapat Che Lias bantu tuan puan submit order tuan puan.


Tudiaaa..hensem jugak Neo ni.. 
Walaubagaimana pun... Che Lias nak highlight siap2.. Water tank capacity untuk penapis air Coway model Neo ni tak der lah besar mana yer..sesuai ngan harga dia iaitu 5.8 liter untuk keseluruhan. Jadi ianya sesuai untuk rumah yang berkeluarga dua orang hingga 5 orang sahaja.
Dan juga dari segi minimum kontrak untuk model penapis air Coway Neo ni adalah 3 tahun yer bagi skim sewa beli Coway.

Kurang jelas berkenaan kontrak sewa beli Coway????
Cepat-cepat hubungi Che Lias di 0107609242.
Che Lias bantu tuan puan beri penerangannya.

Berkeluarga besar???
Boleh pilih Villaem atau Harry atau Core terus.. :)


A: Villaem (11.3 liter)  B: Harry (11.0 liter)

Untuk water tank yang lagi besar, boleh buat pilihan anatra Villaem atau Harry.
Memang puas hati.

Tanya Che Lias untuk detail ya di 0107609242.

Terima Kasih sudi singgah kat blog Coway kami ni yaa...